PVC

Hoogste tijd voor een nieuwe vloer? Martrums heeft de perfecte PVC vloervoor jou. Gelegd in wildverband, visgraat of in een Hongaarse punt. Passend bij alle interieur soorten.

Egaliseren

Zorg voor een goede start! Ben je op zoek naar een specialist om je vloer te egaliseren? Voor een hoogwaardig resultaat met egaline moet je bij Martrums zijn!

Betonciré

Heeft uw vloer schade of reparatie nodig? Neem nu contact op met ons om een afspraak te maken voor de reparatie van uw vloer door een van onze vakmensen.
dustra
dustra

WIE KOMT ER BIJ U OVER DE VLOER?

Martrums vloeren is ontstaan uit een passie voor het uitdenken en maken van mooie vloeren.

Na een aantal leuke en vooral leerzame jaren in dienst te zijn geweest bij een vloerleggersbedrijf ben ik in 2020 mijn eigen vloerenbedrijf gestart. Ik heb veel geleerd en kennis opgedaan op het gebied van het leggen van PVC vloeren, egalisatie, beton cire en tapijtvloeren. Het leggen van een vloer is niet altijd een makkelijke keuze daarom denken wij graag met de klant mee en adviseren wij onze klanten met het maken van de juiste keuze. Middels stalen en duidelijke voorbeelden proberen wij onze klanten te helpen om de vloer te kiezen die het beste bij de klant past. Wij staan voor kwaliteit, persoonlijke benadering en echte vakmanschap. 

Als kleding de man maken, maakt een vloer de ruimte. Of deze ruimte nu een huis of bedrijfspand betreft wij als de vloerenspecialist helpen onze klanten daar graag bij.

Wij leggen uw droomvloer, snel en netjes tegen een scherp tarief. Wij gaan pas naar huis toe als de klant tevreden is.