Beton ciré

Ben je op zoek naar een tijdloze en subtiele betonlook? Dan is beton ciré echt iets voor jou. Betonciré, ook wel bekend als beton stuc, is de perfecte basis voor vrijwel ieder interieur. Met betonciré ben je ervan verzekerd dat iedere ruimte een smaakvolle upgrade krijgt. En het mooiste is: betonciré is super onderhoudsvriendelijk. Daar houden we van! Door de verschillende kleuren en afwerkingen kan je heel veel kanten op met betonciré. Martrums is specialist in het creëren van de mooiste beton stuc en metal stuc voor zowel vloeren als wanden. 

Wat is beton ciré?

Beton ciré komt oorspronkelijk uit Frankrijk en betekent letterlijk gewreven beton. Vroeger werd de techniek gebruikt om beton een mooiere afwerking te geven. We zullen je een lange geschiedenisles besparen, maar het komt erop neer dat betonciré tegenwoordig bestaat uit een strakke stuc die met een dunne laag van een paar millimeter aangebracht wordt.

Beton ciré bestaat uit o.a. cement, hars en kleurstof en is erg onderhoudsvriendelijk. Omdat we werken met producten op rubberbasis – in plaats van de standaard waterbasis – is er vrijwel geen kans op scheuren. Hierdoor blijft het oppervlak voor een hele lange tijd mooi. Door de ruime keuze in kleuren en structuur is er altijd een uitstraling die bij jou en je interieur past. In tegenstelling tot echt beton, is betonciré licht van gewicht en kan gebruikt worden op wanden, vloeren, trappen en zelfs meubels! Met steeds weer een stijlvol resultaat waar je zorgeloos van kan genieten.

Wat zijn de voordelen van beton ciré?

 • Onderhoudsvriendelijk én hygiënisch (voldoet aan de richtlijnen van de GGD)
 • Geschikt voor woningen, bedrijven, kantoren, horeca, scholen
 • Te gebruiken op vloeren, wanden, badkamers, trappen en meubels 
 • Waterdichte toepassing voor in de badkamer
 • Door het naadloze geheel supermakkelijk schoon te maken
 • Het schrobben van voegen is verleden tijd
 • Eindeloos veel kleuren om uit te kiezen (RAL- en NCS) 
 • Ruime keuze in afwerking en uitstraling

Wat is metal stuc?

Advies nodig over betonciré? Mijn jarenlange ervaring als vloerenspecialist heb ik niet voor niets. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek of om de mogelijkheden te bespreken. Een persoonlijke benadering vind ik erg belangrijk, ik kom ten slotte wel bij je over de vloer.  Daarnaast staat een tevreden klant bij mij op nummer één. Mijn belofte aan jou:

 • Vakkundig en voordelig maatwerk.
 • Snelle en gedreven werkwijze.
 • Ik ga pas naar huis als jij tevreden bent.
dustra
dustra

WIE KOMT ER BIJ U OVER DE VLOER?

Martrums vloeren is ontstaan uit een passie voor het uitdenken en maken van mooie vloeren.

Na een aantal leuke en vooral leerzame jaren in dienst te zijn geweest bij een vloerleggersbedrijf ben ik in 2020 mijn eigen vloerenbedrijf gestart. Ik heb veel geleerd en kennis opgedaan op het gebied van het leggen van PVC vloeren, egalisatie, beton cire en tapijtvloeren. Het leggen van een vloer is niet altijd een makkelijke keuze daarom denken wij graag met de klant mee en adviseren wij onze klanten met het maken van de juiste keuze. Middels stalen en duidelijke voorbeelden proberen wij onze klanten te helpen om de vloer te kiezen die het beste bij de klant past. Wij staan voor kwaliteit, persoonlijke benadering en echte vakmanschap. 

Als kleding de man maken, maakt een vloer de ruimte. Of deze ruimte nu een huis of bedrijfspand betreft wij als de vloerenspecialist helpen onze klanten daar graag bij.

Wij leggen uw droomvloer, snel en netjes tegen een scherp tarief. Wij gaan pas naar huis toe als de klant tevreden is.