PVC vloer laten leggen

Bij een nieuw huis hoort een nieuwe vloer. Waarschijnlijk loopt je hoofd over van alle keuzes die er gemaakt moeten worden. Ga je voor een laminaatvloer, houten vloer of voor een onderhoudsvrije PVC vloer? Martrums vloeren is gespecialiseerd in PVC vloeren leggen, ook in jouw droomhuis! Vind de perfecte PVC vloer voor jou en laat deze vakkundig en voordelig leggen door Martrums Vloeren. Meteen een zorg minder!

Wat is PVC?

Ben je op zoek naar een mooie vloer die ook nog eens makkelijk is in onderhoud? Grote kans dat een PVC vloer een goede match is voor jou! PVC staat voor polyvinylchloride, maar dat moeilijke woord mag je meteen weer vergeten. Waar het om draait is dat een PVC vloer een betaalbaar en aantrekkelijk alternatief is voor steen, laminaat of parket.

Een PVC vloer combineert de schoonheid van natuurlijke materialen, met de duurzaamheid en het gemak van kunststof. PVC tegels of stroken zijn er in oneindig veel kleuren en bijna niet van echt hout of beton te onderscheiden. Daarnaast kan een PVC vloer gelegd worden als wildverband, visgraat of in een Hongaarse punt en past daarmee in iedere interieurstijl. Benieuwd naar welke vloer bij jou past?

Waarom is een PVC vloer dé oplossing voor jou?

· Onderhoudsvriendelijk

· Lange levensduur

· Goed in prijs en kwaliteit

· Geschikt voor vloerverwarming

· Geluiddempend

· Makkelijk schoon te houden

· Comfortabel en warm

· Makkelijk te vervangen (mocht er onverhoopt een beschadiging ontstaan op de vloer, dan is dit gemakkelijk te repareren)

dustra
dustra

WIE KOMT ER BIJ U OVER DE VLOER?

Martrums vloeren is ontstaan uit een passie voor het uitdenken en maken van mooie vloeren.

Na een aantal leuke en vooral leerzame jaren in dienst te zijn geweest bij een vloerleggersbedrijf ben ik in 2020 mijn eigen vloerenbedrijf gestart. Ik heb veel geleerd en kennis opgedaan op het gebied van het leggen van PVC vloeren, egalisatie, beton cire en tapijtvloeren. Het leggen van een vloer is niet altijd een makkelijke keuze daarom denken wij graag met de klant mee en adviseren wij onze klanten met het maken van de juiste keuze. Middels stalen en duidelijke voorbeelden proberen wij onze klanten te helpen om de vloer te kiezen die het beste bij de klant past. Wij staan voor kwaliteit, persoonlijke benadering en echte vakmanschap. 

Als kleding de man maken, maakt een vloer de ruimte. Of deze ruimte nu een huis of bedrijfspand betreft wij als de vloerenspecialist helpen onze klanten daar graag bij.

Wij leggen uw droomvloer, snel en netjes tegen een scherp tarief. Wij gaan pas naar huis toe als de klant tevreden is.