Vloer egaliseren

Na eindeloos vergelijken en overwegen kun je waarschijnlijk geen staaltje meer zien. Laat die nieuwe droomvloer maar komen! Maar zorg dat je deze belangrijke stap niet vergeet: de (onder)vloer egaliseren. Het wil nog wel eens voorkomen dat de ondervloer niet recht loopt of dat er bijvoorbeeld beschadigingen in zitten. Dit lost Martrums vloeren gemakkelijk en snel voor je op door te egaliseren.

Wat is egaliseren?

Bijna iedere vloer heeft oneffenheden die eerst glad gemaakt moeten worden. Het glad maken van de (onder)vloer noem je egaliseren. Hiervoor wordt egaline gebruikt. Egaline is een vorm van vloeibaar cement dat wordt gebruikt als opvulmiddel om bestaande vloeren te verhogen en/of vlak te maken (niet per definitie waterpas).

Wanneer je de vloer niet eerst laat egaliseren, is er een grote kans dat je nieuwe vloer minder lang meegaat en dat zou natuurlijk eeuwig zonde zijn. Voor het beste resultaat adviseer ik daarom altijd om te egaliseren. Martrums vloeren is specialist op het gebied van egaliseren van oneven oppervlaktes en zorgt ervoor dat je veel langer plezier hebt van je mooie nieuwe vloer!

Waarom egaliseren?

  • Een gladde ondergrond zorgt voor een strakke nieuwe vloer.
  • Het voorkomt vochtproblemen.
  • Je nieuwe vloer gaat langer mee.
dustra
dustra

WIE KOMT ER BIJ U OVER DE VLOER?

Martrums vloeren is ontstaan uit een passie voor het uitdenken en maken van mooie vloeren.

Na een aantal leuke en vooral leerzame jaren in dienst te zijn geweest bij een vloerleggersbedrijf ben ik in 2020 mijn eigen vloerenbedrijf gestart. Ik heb veel geleerd en kennis opgedaan op het gebied van het leggen van PVC vloeren, egalisatie, beton cire en tapijtvloeren. Het leggen van een vloer is niet altijd een makkelijke keuze daarom denken wij graag met de klant mee en adviseren wij onze klanten met het maken van de juiste keuze. Middels stalen en duidelijke voorbeelden proberen wij onze klanten te helpen om de vloer te kiezen die het beste bij de klant past. Wij staan voor kwaliteit, persoonlijke benadering en echte vakmanschap. 

Als kleding de man maken, maakt een vloer de ruimte. Of deze ruimte nu een huis of bedrijfspand betreft wij als de vloerenspecialist helpen onze klanten daar graag bij.

Wij leggen uw droomvloer, snel en netjes tegen een scherp tarief. Wij gaan pas naar huis toe als de klant tevreden is.